Lintex whiteboard

Generellt om Lintex whiteboard-tavlor

Lintex whiteboard-tavlor skiljer sig från vanliga whiteboard-tavlor genom att de har en speciell yta med mycket hög kvalitet och genom att de har mycket lång garanti. Lintex har också ett utpräglat miljötänkande och en miljömedvetenhet som utmärker dem om man jämför med andra tillverkare av whiteboard-tavlor. Detta visar sig bland annat genom att stora delar av tavlorna är tillverkade av returmaterial och genom att tavlorna i oerhört hög grad är återvinningsbara. Lintex har också en väldigt snabb leveranstid på de tavlor som finns i lager på fabriken.

Med 30 års garanti på alla skrivytor har du en bra plats att visualisera idéer och tankar på under en lång tid framöver. Lintex glasemaljerade tavlor är tillverkade med högsta kvalitet. Alla Lintex tavlor är har beslagtags för väggmontering och är styckemballerade. Lintex whiteboard-tavlor har dolda beslag och somliga av dem saknar ram. De som saknar ram kan placeras i grupp för att skapa stora skrivytor. De har dessutom rena linjer och en stilren, minimalistisk design. Lintex whiteboard-tavlor kan levereras i olika storlekar, några av storlekarna som förkommer är 990 x 1190, 1490 x 1190, 1990 x 1190 och 2490 x 1190. Lintex whiteboard-tavlor kan ha olika djup, det finns en modell med 31 mm djup och de är effektfulla och ger ett speciellt intryck i rummet där de placeras.

Lintex Whiteboard

Egenskaper

Lintex skrivtavlor har en glasemaljerad yta av högsta kvalité med 30 års garanti. Plåten är tillverkad av minst 50 procent returmaterial och tavlorna är till 99 procent återvinningsbara. Lintex tavlor har två års garanti på produktionsfel. Möjligheterna på skrivtavlor är stora, vanlig yta, semi-matt yta eller hel-matt yta. Tavlorna kan fås med eller utan ram. Lagertavlor kan skickas snabbt från fabriken.

Hög kvalitet

Om du är ute efter en högkvalitativ whiteboard-tavla med glasemaljerad yta som har lång garantitid då är Lintex tavlor förmodligen vad du letar efter. Lintex strävar efter att hålla en mycket hög kvalitet i sin tillverkningsprocess och de har en stolt tradition av att tillverka whiteboard-tavlor som tillfredsställer även de lite mer kräsna kunderna. Lintex har en stor marknad runt om i världen och levererar ett stort antal whiteboard-tavlor till en mängd kunder inom spridda branscher, allt från kommuner, myndigheter till stora, medelstora och mindre företag. Lintex har nöjda kunder och är ett stabilt företag med höga ambitioner.

Comments are closed.