Mini whiteboard tavla

Hur små är dem och när kan dem användas?

Mini-whiteboardtavlor finns i en rad olika storlekar. De vanligaste är storlekarna A4, A5 eller A3. Formatet varierar från rektangulära eller kvadratiska till runda eller ovala. Det vanligaste är rektangulära och oftast är de vita. Till din mini-whiteboardtavla köper du whiteboardpennor. Tänk på att använda pennor som är gjorda för just whiteboard annars finns det risk att du får mycket svårt att sudda bort färgen i efterhand. Det ska synas på pennan att den är gjord för att användas för whiteboard-tavlor.

En mini-whiteboardtavla är perfekt för lärande och kan användas i till exempel klassrummet. Varje elev kan ha sin egen tavla i sin bänk och till exempel föra anteckningar eller skriva ner svar på frågor som läraren ställer. Sedan kan eleverna visa upp sina svar för varandra eller för läraren. Det är också möjligt att de får behålla sina anteckningar eller svar för sig själva. Mini-whiteboardtavlan är på det sättet ett alldeles utmärkt verktyg i klassrummet. Den ryms i en bänk eller i elevernas ryggsäckar tack vare den lilla storleken. Undersökningar visar att eleverna ofta uppskattar och tycker det är roligt att jobba med de små whiteboard-tavlorna. De kan öka kreativiteten och bidra till att eleverna känner delaktighet i undervisningen och blir sugna på att lära sig.

Mini Whiteboard tavlaEn mini-whiteboardtavla kan också användas för att föra anteckningar. Den fungerar då som en ersättning eller ett komplement till ett ordinärt anteckningsblock. Tavlan är perfekt för tillfälliga anteckningar då de är enkla att stryka och göra nya. Mini-whiteboardtavlan är enkel att ta med sig eftersom den är så pass liten.

En mini-whiteboardtavla är också ett utmärkt verktyg för att komma ihåg saker. Du kan till exempel använda den för att göra en kom ihåg-lista. Det kan handla om att komma ihåg vad som ska handlas nästa gång du åker till mataffären eller en lista på vad som behöver fixas med hus och hem. Du kan också använda den som en kalender och skriva upp kommande händelser som du behöver komma ihåg. Enkelt och praktiskt. Sätt upp den i köket på en vägg eller på kylskåpet.

En mini-whiteboardtavla är också ett bra redskap för att kreativt dela idéer med varandra till exempel i skolan, i hemmet eller på jobbet. Perfekt om ni är ett arbetslag som tillsammans jobbar mot gemensamma mål och har mycket kreativa möten med brainstorming. Tillsammans kan ni använda mini-whiteboardtavlor för att dela idéer med varandra och bli klokare tillsammans.

Comments are closed.