Nobo Whiteboard

Vad en whiteboard är vet alla, men en Nobo Whiteboard? Säkert har en del människor hört talas om dem och vet om alla dess kvaliteter, men för de som inte vet vad som är skillnaden mellan en Nobo Whiteboard och en vanlig whiteboard kommer här lite fakta.

Nobo är ett företag som är specialiserade på konferensen och presentationens konst. På noboeurope.com som är företagets hemsida kan du hitta massor av produkter, exempelvis blädderblock, anslagstavlor, pennor och självklart Nobo Whiteboard.

Nobo Whiteboard – ett bra val

En Nobo Whiteboard är skapad av högsta kvalitet med vitglaserad metallyta och ofta med en snygg ram av aluminium. De är enkla att skriva och sudda på och beställer man en från Internet får man ofta en pennhållare och ett sudd till. Nobo Whiteboard är alltså även förberedda när de anländer till beställaren vilket är en fördel då han eller hon direkt kan börja använda den, oavsett om den är till för en skola eller ett hem.

En Nobo Whiteboard finns i många olika storlekar. På deras hemsida kan du hitta den perfekta Nobo Whiteboard för dig genom att fylla i var du vill ha den, vad du kommer att använda den till och vilken storlek du har tänkt dig. Du kan också fylla i vad du vill att din whiteboard ska ha för funktioner – exempelvis att den är magnetisk – och när du fyllt i dina val kan du klicka på ”Find my whiteboard”. Då söker Nobo’s hemsida igenom sortimentet och hittar just din Nobo Whiteboard.

Ett annat sätt att hitta rätt Nobo Whiteboard är att kika runt på sidan. Där visas alla whiteboards inom olika kategorier och du får en god överblick över vad som finns att välja på. Du kan hitta vita whiteboards, tavlor i glas, små smidiga whiteboards som kan fungera som inköpslista och mycket mer.

Glöm inte de fiffiga tillbehören du kan beställa till din Nobo Whiteboard. Ett exempel är pennor, magnetiska pennhållare, magneter och rengöringsmedel som är specialutformade för Nobo Whiteboard. Med hjälp av en ny whiteboardtavla och alla dessa roliga och praktiska tillbehör till kan du enkelt inreda klassrummet, låta lektionerna bli lättare att leda eller dekorera ditt hem med en tavla där du kan skriva och rita vad du vill. En Nobo Whiteboard passar verkligen på alla platser så länge det finns folk som vill och behöver använda den.

Comments are closed.