Whiteboard glas

Det började med det som kallades svarta tavlan, sedan kom whiteboardtavlan. Kan det utvecklas mer än så? Svaret är att ja, det kan det faktiskt. Whiteboardtavlan finns inte längre bara i vit emalj utan även i glas. En whiteboard i glas ger rummet en hemtrevligare känsla, oavsett om tavlan sitter i ett klassrum, ett konferensrum eller i ditt hem. Whiteboard i glas är också enligt många mycket snyggare och mer diskret än den vita.

Är du en av dem som gärna håller fast vid de tidigare alternativen och känner dig lite skeptisk till en whiteboard i glas? Kanske känner du ”varför ska just jag ha en whiteboard i glas när den vita fungerar precis lika bra?” Ja du, det kan man undra. Men en whiteboard i glas har faktiskt mycket som kan göra även dig glad.

En whiteboard i glas är, som skrivet ovan, mer diskret än den vanliga vita vilket gör att den inte blir jobbig att titta på. Glas passar även till det mesta. Det betyder att det inte spelar någon roll vilken inredning du har på kontoret, i klassrummen du kanske designar eller i ditt hem. En whiteboard glas passar till allt och smälter in på ett smakfullt sätt. Dessutom kan den ge känslan av ett fönster eller en vanlig tavla på ett annat sätt än den vita gör.

De flesta whiteboards som är av glas är även magnetiska och fungerar därför lika bra att sätta fast magneter på som en vanlig whiteboard. En whiteboard glas kan däremot ha lite olika nyanser vilket inte är fallet med en vanlig tavla. En whiteboard i glas kan vara helt transparent, lite mer åt det vita hållet eller helt i en annan färg, till exempel röd. Skillnaden mot en vanlig whiteboardtavla är att färgerna på en whiteboard i glas – framför allt det vita – blir mer genomskinliga och smälter därför in bättre på väggen samt blir skönare att titta på. Att välja en annan färg på sin whiteboard i glas blir för många en upplysande detalj i rummet.

Vanliga whiteboardpennor fungerar utmärkt att skriva med på en whiteboard i glas och de är lika lätta att torka av som på en vanlig whiteboard. Fördelarna med en glas-whiteboard är alltså många och passar in på fler ställen än en vanlig whiteboard. Det blir inte bara en skolsak – det blir en del av inredningen, av rummet och av dig.

Comments are closed.