Whiteboard stativ

Vilka olika typer av stativ finns och i vilka storlekar

Whiteboard-stativ använder du för att hålla en whiteboard-tavla på plats och för att enkelt kunna förflytta tavlan. Whiteboard-stativ finns en mängd olika varianter och storlekar. Det finns till exempel enkelsidiga stativ och dubbelsidiga stativ. Vanliga storlekar är: 1000 x 1200 mm, 1500 x 1200 mm och 2000 x 1200 mm. Totalhöjden kan variera mellan ca 1960 mm och 2075 mm.

Med en whiteboard-tavla kan du ge dina medarbetare utrymme och möjligheter för att kreativt presentera sina idéer. Whiteboard-tavlan har en vit blank yta som man skriver på med särskilda pennor anpassade för whiteboard.  En whiteboard-tavla med stativ passar perfekt på kontoret, i mötesrummet eller i klassrummet. Det finns enklare standardtavlor med metallram eller träram men det finns också mer avancerade tavlor som är vändbara och har stativ. Stativen kan vara mobila och gå på hjul men det finns också fasta tavlor som man fäster i en vägg. Det brukar gå att hitta en både prisvärd och praktisk lösning som fyller de behov som finns på ditt jobb eller i din skola. En whiteboard-tavla är ett praktiskt redskap som passar i de flesta rum på arbetsplatsen. Den fungerar bra i konferensrummet, men även i entrén som en inredningsdetalj. Varför inte ha en whiteboard-tavla i fikarummet eller vid ditt skrivbord? Var helst du kan behöva föra anteckningar eller presentera information för dina kollegor passar det bra med en whiteboard-tavla.

Whiteboardtavla

Hjulstativ eller väggmontage

Whiteboard-tavlor med stativ finns i olika modeller och med varierad kvalitet. Hjulstativ eller väggmontage väljer du efter behov. Att kunna montera sin whiteboard-tavla på väggen är perfekt om du vet precis vilken plats din whiteboard-tavla ska sitta på. Det kan också vara läge att fundera över vilka tillbehör i övrigt som du är intresserad av, förutom stativet: till exempel pennor, pennhållare, magneter, tavelsudd och rengöringsspray är tillbehör som är bra att ha. Stativ finns i olika utföranden, färger och former och med varierad kvalitet. Välj ett lite dyrare om du vill ha den högsta kvaliteten. Stativen levereras ofta i färgerna vitt eller svart men det går även att hitta stativ i andra färger. De på hjul har vanligtvis fyra hjul för optimal stabilitet. En mobil whiteboard-tavla på stativ med hjul är perfekt när du vill kunna vara lite mer flexibel i din användning. Du behöver till exempel inte bestämma vilket rum du ska använda din tavla utan kan flytta den från rum till rum beroende på behov.

Comments are closed.