Whiteboardkalender

Är du trött på att gå omkring med en liten almanacka i väskan som bara försvinner? Eller på att den kalender ni har hemma i köket har för liten plats, så att familjemedlemmarna inte får plats med alla aktiviteter? Problemet är snart löst. Det enda du behöver göra är att skaffa dig en whiteboardkalender.

Planeringstavlor i hemmet
En whiteboardkalender är ett utmärkt sätt att hålla koll på olika saker. De passar både i hemmet, i skolan och på en arbetsplats. Har man en whiteboardkalender hemma kan man enkelt skriva in alla familjemedlemmarnas namn och deras aktiviteter under ett antal veckor. På det sättet vet alla när alla ska göra vad – vem som ska träffa en kompis, vem som har prov när och hur föräldrarna jobbar och har föräldramöten. En whiteboardkalender är en bra lösning för alla som tycker att vardagen kan bli rörig. Den behöver inte heller ta så stor plats utan ni kan inhandla en whiteboardkalender för kylskåpet. Detta ger givetvis lite mindre plats att skriva på men även dessa brukar finnas i bra storlekar.

Whiteboardkalender på arbetet
Att ha en whiteboardkalender på jobbet är också bra. Kanske är ni många som arbetar på din arbetsplats men då är det bara att köpa in några fler. Där kan ni hålla koll på möten, uppgifter, tjänsteresor och konferenser. Jobbar du på ett litet kontor behövs kanske bara en whiteboardkalender och då blir det otroligt enkelt att se vad som behöver göras. Du kommer aldrig mer att bli förvirrad på arbetet!

Tips med whiteboardkalender
Ett sätt att få ännu mer ordning är att köpa pennor i olika färger till din whiteboardkalender. Då kan alla personer som står med på kalendern ha en egen färg att skriva sitt namn och sina aktiviteter med. Detta gör att det går snabbare att se vem som gör vad. En annan sak som är bra att skaffa till sin whiteboardkalender är ett tavelsudd eller en trasa som man kan torka av kalendern med när en period är slut. Glöm inte heller några whiteboardmagneter att sätta upp viktiga papper, kvitton, foton och annat med. Det är en bra idé att sätta upp allt viktigt som får plats på kalendern. Då kan man sätta det på det datum då det ska användas och det glöms inte bort lika lätt som när det ligger i en hög eller sitter på kylskåpet.

Comments are closed.