Whiteboardtavla för fickan och hemmet

Är du en sådan person som ofta glömmer bort vad du ska göra? Eller en som tycker om att skriva ned idéer men är bra på att tappa bort små lappar? Lösningen för dig är en whiteboardtavla. Vissa kanske tror att en whiteboardtavla är något som bara finns i skolans värld men så är absolut inte fallet. I dagens affärer och Internetbutiker kan vem som helst köpa sig en whiteboardtavla för relativt billiga priser. Och det är inte allt.

En whiteboardtavla som är anpassad för dig
De whiteboardtavlor som finns idag är till för alla människor, vare sig man råkar vara lärare eller inte. Att ha en whiteboardtavla hemma är något som inte är alltför ovanligt och att få tag på en är enklare än någonsin. Nästan alla kontorsbutiker, både fysiska och sådana som finns på Internet, har en uppsjö av whiteboardtavlor. Oavsett om du vill ha en stor whiteboardtavla till dina kvällskurser i någon lokal eller en liten att sätta i sovrummet går det att få tag i. För den som vill kunna bära sin whiteboardtavla med sig finns också väldigt små tavlor som är smidiga att stoppa i väskan eller sätta på kylskåpet och ha som handlingslista.

Förutom de olika storlekarna gör tillgången på whiteboardtavlor att du som köper en kan använda den till precis vad som helst. En whiteboardtavla är idag ingen skolmöbel utan ett praktiskt hjälpmedel för den upptagna, kreativa eller glömska människan. Den som vill ha flera tavlor kan köpa det och det finns ingen som lägger sig i om du vill använda den till att rita teckningar eller hålla seriösa lektioner. En whiteboardtavla är precis som mycket annat – något för vem som helst.

En annan sak som gör att whiteboardtavlor är eller åtminstone kan bli något personligt är pennorna. Standardfärgerna som används i skolan är mörkgrön, mörkblå, svart och röd – färger som syns bra. Men det är inte alla färger som finns. Dagens förråd av whiteboardpennor som finns att köpa är väldigt stort och den som har en whiteboardtavla kan välja och vraka mellan regnbågens alla färger. Detta gör att vem som helst som är whiteboardägare kan hitta sina favoritfärger och skriva med dem. Whiteboardpennor kan ofta beställas i storpack vilket är en rejäl fördel. Den som använder sin whiteboardtavla mycket – i skolan eller i hemmet – kan behöva ett lager då de inte räcker hur länge som helst.

Comments are closed.